Hoe kan ik een product retourneren?

Wij doen er alles aan om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Als je toch wilt afzien van jouw aankoop, dan kan dat binnen de wettelijk bepaalde periode van 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakket door of namens jou in ontvangst genomen is. Wil je een product retourneren? Laat het ons dan weten via het contactformulier op deze pagina.

Adressering

Retourneren is op eigen kosten

Stuur je retour binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Mondena B.V.
Orchideeënstraat 20
5644 NL  EINDHOVEN

Heb je al betaald, zorg er dan voor dat je de originele pakbon of een briefje met je contactinformatie bij je retourzending voegt, zodat wij weten naar wie we de aankoopkosten terug kunnen storten.

Wat stuur je terug?

Zorg er voor dat de door jou bestelde producten schoon en compleet in de originele verpakking zitten. De originele pakbon of een briefje met hierop jouw bestelnummer kun je toevoegen zodat wij jouw bestelling kunnen vinden en je retour sneller kunnen verwerken. Wanneer het product tijdens het retourneren kapot gaat, brengen wij hier extra kosten voor in rekening.

Missende onderdelen brengen wij op mindering op je bestelbedrag.

Terugstorting

Wanneer het geretourneerde product compleet, onbeschadigd en in originele staat (ongebruikt!) door ons is ontvangen, betalen we het volledige aanschafbedrag terug. Dit zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retour gedaan worden. Let op: de kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening.

Producten ruilen

Uiteraard is het mogelijk een product te ruilen. Let op: hierbij gelden bovenstaande retourcondities ook. Wij zullen het artikel waarvoor je de retour wilt ruilen binnen 5 dagen na ontvangst van de retour (laten) bezorgen. Ook hiervoor nemen we van te voren contact met je op, voor het maken van een bezorgafspraak.

Stuur een bericht