iDEAL

Gemakkelijk en snel via iDEAL

Wanneer je internetbankieren gebruikt bij één van de volgende banken, dan kun je gebruik maken van iDEAL:
ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Van Lanschot Bankiers, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank.

Als je kiest voor betaling met iDEAL, word je doorgeleid naar je eigen online bankieren-omgeving, waar de betaling klaar staat. Vul de benodigde gegevens in en voltooi de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Mondena Pelletkachels krijgt bericht dat de bestelling is betaald. Een bevestiging van je bestelling wordt verstuurd naar je e-mailadres. Betalingen via iDEAL worden meteen verwerkt.

Bancontact

Gemakkelijk en snel via Bancontact

Woon je in België en gebruik je internetbankieren bij één van de volgende banken, dan kun je gebruik maken van Bancontact:
ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.

Als je kiest voor betaling met Bancontact, word je doorgeleid naar je eigen online bankieren-omgeving, waar de betaling klaar staat. Vul de benodigde gegevens in en voltooi de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Mondena Pelletkachels krijgt bericht dat de bestelling is betaald. Een bevestiging van je bestelling wordt verstuurd naar je e-mailadres. Betalingen via Bancontact worden meteen verwerkt.

in3 - In 3 keer betalen

Betalen in 3 termijnen met in3

  • Je kiest gespreid betalen van in3 als betaalmethode. Bij goedkeuring betaal je direct de eerste termijn met iDEAL. Bij een geslaagde betaling wordt de order meteen verwerkt.
  • Na de eerste betaling ontvang je een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn.
  • 30 dagen na de eerste betaling voldoe je de tweede termijn en na 60 dagen wordt de laatste termijn voldaan.
  • In3 gespreid betalen is vooral geschikt voor grotere uitgaven. Doordat de termijnbetalingen binnen 60 dagen worden voldaan, vallen de uitgestelde betalingen net als regulier achteraf betalen, niet binnen het AFM toezicht. Betalen met in3 is zonder rente, zonder BKR-toetsing/registratie en ook zonder leningsovereenkomst.

Bankoverschrijving

Overschrijving van je bankrekening

Als je geen gebruik wilt of kunt maken van de overige betaalmogelijkheden, dan kun je natuurlijk ook je betaling doen met een normale bankoverschrijving. De verwerkingstijd is 1 tot maximaal 5 werkdagen, afhankelijk van je bank. Zodra je betaling is ontvangen, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Ook zullen we dan spoedig contact met je opnemen voor het maken van een bezorgafspraak.